Η ιστορία μας

Παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια στενά τις τάσεις της αγοράς και σε συνάρτηση με τη συνεχή πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας μας εξελισσόμαστε ανά τα χρόνια , και επιδιώκουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σήμερα, είμαστε παρόντες στην ελληνική αγορά και η συνεχής εξέλιξη αποτελεί την μόνιμη επιδίωξή μας.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας έχει παράδοση στον εφοδιασμό των χώρων της εστίασης -ζαχαροπλαστικής-αρτοποιείας-gelateria. Είμαστε διαρκώς στο πλευρό των πελατών μας, προτείνοντας λύσεις, ανταποκρινόμενοι σε οποιαδήποτε ανάγκη τους. Στηριζόμενοι στην αξιοπιστία, στην εμπιστοσύνη και στην ταχύτητα έχουμε δημιουργήσει ένα γόνιμο έδαφος στη σχέση πελάτη – εταιρείας.

Με την ευρεία γκάμα προϊόντων μας, επιδιώκουμε την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας των πελατών μας , σε ένα χώρο διαρκώς εξελισσόμενο, ώστε να εξασφαλίζεται η εμπιστοσύνη και η επιλογή τους απευθυνόμενοι σε εμάς.

Σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων μας, υπάρχουν εταιρίες – συνεργάτες που κοσμούν το πελατολόγιο μας αλλά και πολλές μικρότερες που με τις αναζητήσεις τους για το καλύτερο, μας ωθούν προς μια συνεχή βελτίωση.

Με οδηγό πάντα την αξιοπιστία και τη συνέπεια, όλα αυτά τα χρόνια χτίζουμε το όνομα μας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας. Το μόνιμο εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναπτύσσει διαρκώς νέες τεχνικές που σαν στόχο έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με την μικρότερη επιβάρυνση για τον πελάτη.

Ο κύριος και βασικότερος σκοπός μας είναι, να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, να γινόμαστε καλύτεροι και να παροτρύνουμε και εσάς αμοιβαία προς το καλύτερο.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη  με το πιο σύγχρονο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 από την EQA HELLAS AE, τονίζοντας τη βαρύτητα που δίνεται στο συνεχή έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων μας.

0+
Προϊόντα
0+
Χρόνια Εμπειρίας

Όλα αυτά τα χρόνια δίπλα σας

Η παρουσία σας, η δύναμή μας!

Πιστοποίηση Ποιότητας

Πιστοποιηση  με το πιο σύγχρονο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 από την EQA HELLAS AE.

Υψηλή Ποιότητα

Επιδίωξή μας είναι πρώτα η ποιότητα των προϊόντων μας.

Εκλεκτές Πρώτες Ύλες

Για να γινόμαστε καλύτεροι και να παροτρύνουμε και εσάς στην επιτυχία.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε

Σκοπός μας είναι να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο

Επικοινωνήστε μαζί μας