Παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια στενά τις τάσεις της αγοράς και σε συνάρτηση με τη συνεχή πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας μας, το 2011 εγκαινιάσαμε το νέο μας σύγχρονο κτίριο έχοντας ως στόχο την καλύτερη γεωγραφική κάλυψη της αγοράς παράλληλα με την διεύρυνση της γκάμας των προσφερομένων προϊόντων μας.

Η εταιρεία μας έχει μια μακρά και συνεπή παράδοση στην διανομή προϊόντων σε χώρους εστίασης ,ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία και ξενοδοχεία. Σε όλη αυτή τη διάρκεια ένας παραμένει ίδιος.Ο Στόχος από την πρώτη μέρα: Η προσήλωση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.   Αυτό επιτυγχάνεται ακούγοντας προσεκτικά και αξιολογώντας τις εκάστοτε ανάγκες τους ώστε η λύση που θα προτείνουμε, να τους προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη ποιότητα και την επαγγελματική συνέπεια, συνεχίζουμε όλα αυτά τα χρόνια να χτίζουμε το όνομά μας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων σας. Το μονιμο εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναπτύσσει διαρκώς νέες τεχνικές που σαν στόχο έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με την μικρότερη επιβάρυνση για τον πελάτη.

Σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων μας, υπάρχουν εταιρίες - συνεργάτες που κοσμούν το πελατολόγιο μας αλλά και πάρα πολλές μικρότερες που με τις αναζητήσεις τους για κάτι καλύτερο, μας ωθούν προς μια συνεχή βελτίωση.

Σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις ανάγκες των πελατών μας, ώστε να βλέπουν σε μας τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη, αυτόν που θα στηριχτούν για κάθε τους απαίτηση.

Επειδή μόνιμος στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη  με το πιο σύγχρονο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 από την EQA HELLAS AE, τονίζοντας τη βαρύτητα που δίνεται στο συνεχή έλεγχο της ποιότητας και της ασφάλειας